Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Az ostoba 4.rész

marha2 2017.02.26. 16:38

Az egész hely koszban úszott, csatornák és különböző föld alatti terek bonyolult hálózatába csöppent Kai, ami ráadásként le lett zárva. A lezárásnak egyetlen oka van, amit csak az internet eldugott zugaiban lehet megismerni, mint ahogy ennek a helynek a létezését is. Itt és az ehhez hasonló helyeken gyűjti az emberiség azokat a nincsteleneket és ideológiai selejteket, akiket nem akar megtűrni. A külső annyira fontossá vált, hogy egyetlen nemzet sem képes megtűrni olyan emberi csoportokat, amik "ostobaságokat" hisznek. Viszont a vezetőség nagyon is tud arról, hogy az országokban ezek a gyűjtőhelyek milyen állapotúak, emiatt nem hanyagolhatóak el az itteni népek. Lényegében ezen a helyen bárki tehet bármit, ölhet és erőszakolhat, de a törvény hatáskörén kívül élve is be kell tartaniuk egy szabályt, ami annyit takar, hogy nem mehetnek ki Agyfasz-városból, amíg ki nem fizetik a szabadságukat.
Az emberiség mára nem tűri meg a szegényeket, a csavargókat, a hajléktalanokat, az igénytelen embereket, az ideológiailag helytelen gondolkodást és a másságot sem. Az egyetlen csoport, aminek keretein belül lehetnek furcsa és helytelen gondolkodású emberek, a rendőrség. Az ígéret földjén csak kékekként ismert rendfenntartó szervezet zárva tartja a kapukat, visszahozza a szökevényeket, ellátást ad és megakadályozza a bomba robbantásokat. Természetesen ez csak a fent terjesztett pletyka.
- Hallod-e tesa, te nem vagy túl szerencsés ezzel a helyzettel. Persze én már megszoktam, de te meg fogsz változni. Egy dolgot tarts íszbe, amíg itten vagy. Mindig mond azt, hogy ostoba vagy!
- Még mindig nem értem, miért mondod ezt, miért kellene ostobának lennem? - Kérdezte Kai.
Az egyetlen probléma, hogy valaki más is volt a közelben. Az egyik viszonylag tiszta fém pillér mögül előlépett a második furcsa alak is. Egy teljesen egyszínű kékre színeződött ruházatban, kék bőrű, kék hajú, kék ajkú férfi képében. Majd ez az alak gyorsan közelebb lépett Kaihoz és a kezébe nyomott pár eszközt.
- A K23B4 folyosón az egyik otthagyta a szarát. - Mondta az idegen komoly arccal.
- Öcsém, ne bántsd szegényt, nem látod, hogy ostoba?
Erre az idegen kitépte a meglepett Kai kezéből az eszközöket, majd dühösen szólt hozzá.
- Gyere, ostoba!
Kai ledermedt a furcsa élménytől, ezért nem reagált időben, de az első számú idegen, már tudta, hogy mit kell tenni és slkezdte húzni.
- Jer, tesa! ha azt mondják gyere, akkor menni kell.
Ezzel pedig el is érkeztek a K23B4 folyosóhoz, majd a két ostoba némán végignézte, ahogy a kék ember feltakarítja a rendkívül büdös anyagot és távozik.
- Amúgy neked mi a neved? - Kérdi Kai.
- Én kérlek szépen Harmadik Viktor Eleanor Ggon vagyok, hívj csak Harmadiknak! Oszt te?
- Kai vagyok.
- Te hallod-e nincsen túl hosszas neved.
Kai számára az egész helyzet elég hihetetlen, hiszen egészen eddig nem is gondolt arra, hogy a neten terjedő pletyka igaz lehet. Mindig is úgy kezelte ezt az egészet, mint valami élénk fantáziájú író agymenését. Igazából nem is akarta elhinni, amit a szemével látott és a fülével hallott az imént. Viszont kénytelen volt hinni saját teste visszajelzéseinek és félve megkérdezte Harmadikat, hogy mi is volt ez az előbb.
- Harmadik!
- Mondjad tesa!
- Ez most mi volt, az az izé ember egyáltalán?
- Hóógyne lett vóna ember? Ez az izé a Kékek a zöldért nép egyik tagja. Ők tisztíccsák meg a csatornákat, a Tiszták szövetségesei és az Anyák a fák ellen, a gyermekekért mozgalom ellenségei. Azért kékek, mert sokat gázolnak a csatornatisztító folyadékban, amit fentrő öntenek le ide. Inkább ne akarj olyan lenni, tudod, ezek gyorsan halnak.
Főszereplőnk fejében már csak egy olyan kérdés keringett, melyre választ várt Harmadiktól. Mivel egészen eddig nem is hallott az ostobákról, tudni szerette volna, hogy mégis kik ezek az emberek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr5012295619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása