Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Mennyek Birodalma 3.rész

marha2 2013.02.19. 18:12

A kis beszélgetésünk után Mihállyal, kaptunk vacsorát és ők a feleségével elvonultak a szobájukba tévét nézni. Én meg itt maradtam Viktóriával a nyakamon, a ház másik felében lévő lányszobában. Ő már bent állt és félig felhúzta a pólóját mire becsuktam magam mögött az ajtót. Ekkor találkozott a tekintetünk. Valamiért úgy éreztem magam mint egy zavarodott kiskamasz. Rajta is látszott ez, főleg a vérvörös arca mutatta lányos zavarát. Nem tudtam mitévő legyek, az ösztöneim szerint most azonnal magamévá kellett volna tennem, de a józan eszem azt sugallta, hogy ne tegyem. Ennek ellenére elindultam felé. Viktória arca egyre csak vörösebb lett, ahogy közeledtem, közben pedig meg se mozdult. Nem gondoltam, hogy a földi lét majd ezt okozza, de hirtelen szerelemhez hasonló érzés kerített hatalmába egy kis szexuális éhséggel megfűszerezve. Már egészen közel értem és a levegőt is szaporábban vettem, hallottam az ő zihálását is és már nem tudtam leállni. Már láttam magam a csillogó szemében visszatükröződve, és hirtelen, vágytól fűtött forró ajkak kezdték csókolgatni a nyakam. Az érzésbe egészen beleborzongtam, ahogy a nedves csókok végigkúsznak a bőrömön egyre lefelé haladva. Abbahagyta és egy kicsit eltolta magát tőlem, de már nem szabadulhatott a derekát szorosan ölelő karjaim szorításából.
- Ne!
Suttogta kéjtől fűtve, de nem bírtam magammal és most az én ajkaim tapadtak a bőrére. Egyre gyorsabban vert a szíve. Két kéz kúszott fel a hátamon és ölelt szorosan, miközben simogatott. Egyre feljebb haladtam a forró testén csókjaimmal, elértem az övéihez, majd megnyaltam a szélét. Ő is így tett és összeértek ajkaink, vadul csókolni kezdtem, közben kezeimmel simogattam és egyre feljebb húztam a pólóját. A ruhadarab lekerülése után az enyém következett. Nem volt rajta melltartó, ezt kihasználva el is indultam a mellei felé, megtapintottam a selymes bőrt és lágyan simogatni kezdtem, erre még hevesebben csókolt. Szinte letépte rólam a nadrágot és már érezhette a testén férfiasságom. Egyik kezemmel a mellét kényeztettem a másikkal pedig elindultam lefelé, belemarkoltam a puha fenekébe, majd lehúztam a szoknya cipzárját. A ruhadarab szinte magától hullt a mélybe. Már mindketten szinte meztelenek voltunk, éreztem teste forróságát a bőrömön. Belelökött az ágyba és lerántotta rólam a maradék ruhát is. Gyengéden megmarkolta, majd egy vigyor kíséretében lehajolt hozzá. Megnyalta a tetejét, ezzel még tovább tüzelve. Elindult a testemen felfelé a csókjaival, én közben lehúztam róla a bugyit is. Fölém hajolva a hosszú barna tincsek gyengén simogatták forró testemet. Majd melegség árasztott el az ágyékomnál, lassan mozgatni kezdte csípőjét fel és le, én pedig egyre jobban elvesztettem az eszem. Vadul zihált már mindkettőnk, és fürödtünk az izzadságban a második óra végére. Ekkor hirtelen jellegzetes nyikorgó hangot hallottunk. Az aktus félbeszakadt, mert Mihály lánya váratlanul hazatért. Meg se mertünk szólalni. A felkapcsolódó villany fényétől a szemem élesen szúró fájdalomban részesült. Kinyitva azt láttam, hogy a lány tátott szájjal áll, a csomagját a földre ejtve.
- Mi ez? Valami bizarr pornófilm?
Olyan hangosan mondta, hogy tudtam Mihály is nemsokára itt lesz. A reakcióját nem csodálom, hiszen két idegen szeretkezik az ágyában, ráadásul a nő hátából két fehér tollakkal borított szárny áll ki. Betoppant Mihály is, aki hasonló csodálkozással bámult ránk. Mi persze meg se mertünk mozdulni.
- Kislányom, gyere, ma nálunk alszol. Hagyd a vendégeinket, úgyis csak ma este maradnak.
A lány valamiért szó nélkül kiment és becsukta az ajtót. Mi pedig az este többi részét inkább az alvásnak szenteltük, nehogy legyen még egy ilyen meglepetés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr465092667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása