Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Az ostoba 3.rész

marha2 2017.02.19. 19:39

„0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”, „0 NF”.
- Hova tűnt az a nyolcvan négyzetfrank? Rossz a gép? Ne csináld velem, nem akarok itt ragadni a pályaudvaron! – Jutottak eszébe a gondolatok főszereplőnknek.
Szerencsét próbált egy másik géppel is, de az eredmény ugyanaz: 0 NF.
A távolból közeledtek a kék egyenruhába öltözött emberek és szólongatni kezdték Kait, miközben ő hitetlenkedve próbálta megváltoztatni a „0 NF” feliratot a kijelzőn. A rendőrök viszont gyanúsnak találták és egy határozott mozdulattal elkábították. Mikor főszereplőnk felébredt már nem azon az impozáns, gigantikus helyen volt, hanem egy sötét fedett épületben. Az erőteljes fejfájástól persze alig volt magánál, de azt már látta, hogy valami nem jó. Ekkor arra sétált egy ember és leült mellé. Az ismeretlen ódivatú, szakadt ruhában volt, koszos bőre szagokat árasztott és rendezetlen szakálla sem arról árulkodott, hogy túl jól élne. Mikor pedig azt vette észre, hogy Kai kezd magához térni a kábulatból, beszélni kezdett hozzá.
- Hát öcsém, nem irigyellek ám. Fogadok kisemmiztek odafönn oszt lehoztak a kékek, de ne aggódj, majd én bevezetlek az itteni dolgokba. Tudod, bár biztos tudod, de ez itt azoknak a helye, akik nem nagyon eszesek. Mindenféle fura figura meg nép él itt. Szerencséd, hogy velem találkoztál.
Kai fel ült és lassan a homlokához emelte kezét a fejfájás miatt, majd kérdezett.
- Hol vagyok?
Az idegen nagyon megörült ennek hallatán.
- Hát jobban vagy testvér!? Ez kérlek szépen Agyfasz-város, de a helyiek csak az ígéret földjének hívják. Mondjuk tényleg mindenki csak ígérget. Ja, ha bárki kérdezi, mond azt, hogy ostoba vagy!
- Már miért mondanám azt, hogy ostoba vagyok? – Kérdez vissza Kai.
- Psszt! Ember, jobb, ha nem teszel fel ilyen kérdéseket, még meghallja valamelyik nép. Tudod, ezek nem igazán okos népek, de meg kell hallgatni őket.
Főszereplőnk egyre kevésbé kábult, ezért a fejét a mögötte lévő falnak döntötte, majd az idegenre fordította.
- Te miről beszélsz? Várj, Agyfasz-város? Ugye csak viccelsz?
- Én aztán nem viccelek tesa!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr8312273695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása