Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Könnyek 9.rész

marha2 2014.04.21. 22:03

A kiborgokkal kapcsolatos bajokon kívül még az egyre terjedő LND drog is gondot okoz. A megfékezése nem túl egyszerű, mivel szinte bármilyen tisztítószerben lehet belőle. Az egyik legjobb maró anyag katalizátorról van szó, ezért elég sokat használják. A probléma ott kezdődik, mikor ezt kiszűri valaki és vízzel felhígítja, szagtalanná és alkohol ízűvé válik, egy kis ízesítéssel pedig ránézésre senki sem mondja meg, hogy nem egy pia. Ráadásul hiper gyorsan felszívódik, így az elsőre csak ittas állapotot hamar elveszti az ember. Mellesleg tapasztaltam... A bulik gyakori balesete az LND túladagolás, ami a többi droggal szemben nem jár ájulással vagy hasonló tünetekkel, itt egyszerűen az agy egy területe megáll. Szerencsésebb esetben az ember csak egy végtagját átmenetileg nem tudja majd mozgatni, de a szív mozgató izmát is blokkolhatja. Talán még rosszabb, ha egy belsőszerv működését gátolja, mondjuk a veséjét. Ez a nem annyira létfontosságú szerv lebénul és elkezdenek felhalmozódni a toxinok utána pedig szép lassan haldokolni kezd az illető és a hatalmas méregmennyiséget már az egészséges szerv sem képes rendesen feldolgozni, így maradandóan károsodhat. Ez pedig egyetlen felelőtlenül átbulizott éjszaka miatt. Tudom milyen, egyszerűen leírhatatlan boldogságot éreztem a túladagolás után, aztán elkezdtem lebénulni, először a jobb kézfejem, aztán a jobb szemem, az állkapcsom és mindkét lábam. A földön fetrengve szinte önkívületben voltam a boldogságtól és nem tudtam segítséget kérni, bár nem is akartam... Barátok nélkül talán tovább folytatódott volna az egyes agyi területek leállása és meghalok, de szerencsére ritka az első használat utáni halál. A probléma a szinte azonnali függőségben rejlik, mert egy túladagolást sértetlenül, következmény nélkül túlélhet akárki, de másodszorra már nem olyan vicces a dolog. A jókedv depresszióba taszítja a használót, aki pedig könyörög az újabb adagért, sóvárog érte. Sok elképesztő eset volt már, mikor az emberek mosószert ittak vagy házilag, hozzá nem értő módon készítették el és sokak halálát okozták. Ezt a szert még biológiai fegyvernek is lehetne nevezni... Egy másik borzalmas tény, hogy futószalagon érkezik és még csak nem is kívülről. Lánenben készítik, a királyi család egyik mosószerekkel foglalkozó gyárában. Párszor, már bajba kerültek, mert a dolgozók egy része függő lett és elküldésük után borzalmas elvonási tüneteik voltak. A tompán blokkolt területek ilyenkor felszabadulnak és erős depresszió kíséretében állandóan pörgő agyat hoznak létre, amitől képtelenség aludni. Több öngyilkosságot okoz ez, mint az általános stressz...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr516067204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andras1980 2014.04.22. 19:32:32

A drogfüggőség komoly egészségügyi és társadalmi probléma. Jól teszed, hogy felhívod rá a figyelmet, még akkor is, ha egy kitalált szer példáján teszed ezt. Te már próbáltál ilyesmit?

marha2 2014.04.23. 10:35:47

Még nem próbáltam ki, de a jövőben sem tervezem. Utálom az olyan szereket, amik függőséget okoznak, kávét se iszom például.
süti beállítások módosítása