Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Online F1/3

marha2 2013.07.01. 17:50

Egy MI élete

A lány eltűnése nem okozott fejfájást neki, hiszen az eredeti terve, az volt, hogy egyedül viszi végig a játékot. Az erdei ráklábak felhasználásához szükség volt még egy személyre, aki a Kevin névre hallgatott. Egy Follenhez hasonló gépi karakter és neki is megvan a maga kis története. Őt szintén száműzték, de még a városba sem járhat be emiatt. Kevin a kovács tanonca ként kezdte el az életét és szorgalmasan tanulta a mesterséget, de fiatalon érdekelni kezdte az alkímia is. A sok kísérlet következtében új, erősebb mágikus fegyvereket gyártott titokban, még mestere elől is rejtegetve tehetségét. A mesterműve a Bukottak kardja névre keresztelődött át, miután Follen kudarcot vallott vele. Kevin a mesterét hibáztatta, úgy gondolta, hogy nem kapta meg a megfelelő oktatást. Az öreg kovács ezután a földre rogyott testében az egyik mágikus pengével és meghalt. Kevint később ezen két dolog miatt ki kellet volna végezni, de úgy gondolták, hogy nagyobb büntetés lesz számára, ha ezzel a bűnnel hagyják élni.
A történet szerint ezért bolyong a falvak és városok szélén.
Egyszerre több helyen van jelen, hogy a mágusokat segítse, összesen kilencvennégy létezik belőle. Miután kiűzték, arra használta tudását, hogy széthasítsa a lelkét és ezzel valahol egy töredék talán otthonra találjon. Minden Kevinnek kicsit más a személyisége, ezzel együtt pedig mindegyik mást kér a játékostól. Az egyikre Follen a keleti Nagymezőnél talált rá, ami a nevével ellentétben egy kis falu. A tárgy és a hozzá szükséges üres fegyver átadása után vissza kellett térnie később. Állítólag az üres fegyvereket Kevin nem csak azért kéri el, hogy a hozott alapanyaggal együtt egy erősebb fegyvert hozhasson létre, hanem azért is, hogy ennek a tárgynak a képességét felhasználja. Ennek az itemnek ugyanis az egyetlen képessége az energia, vagyis a mana, elszívása, még támadó értéke sincs. Ez a tulajdonság egyetlen Kevin által készített tárgyban sincs meg láthatóan, mert a játékos nem használhatja de a készítőt ez tartja életben. 
Miután Follen visszatért és megkapta a fegyverét, nem is próbált beszélni régi ismerősével. Az ő memóriája valamiért nem tudta feldolgozni, hogy életre kelt, ezért hiányosak az emlékei. Szinte mást sem tud csak, hogy meg kell ölnie a vezért, az itteni világ istenét, Avarin-t. Nagyon is jól emlékszik viszont arra, hogy miért.
Avarin egy szeszélyes nő, sokszor úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett kislány, és egy ilyen alkalommal elcsábította Follent. Az addig lelkiismeretes lovag pedig szeretővé vált, majd otthagyták. Avarin gyorsan túllépett a dolgon, hisz ez neki semmi volt, de Follen meggyalázva érezte magát és a méltósága elvesztéséért az istennőt okolta. Mostanáig nem hagyott fel a bosszújával és nem is fog, míg nem jár sikerrel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr935386461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása