Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Tudatlan utazás

marha2 2013.12.19. 15:18

Az emberiség történelme elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kezdik megismerni a szomszédos dimenziót.
- Figyelem emberek! Az, aki meggondolta magát, még most hagyja el a hajót és térjen vissza a bolygójára. Mi leszünk az elsők, akik megkísérlik a térdimenzionális utazást, és mint minden első próbálkozás, valószínűleg ez is kudarc lesz és nem térünk vissza, úgyhogy bárki hazamehet, mielőtt elindulunk.
Egyetlen ember tért vissza az otthonába.
- Na mi van, kölyök?
- Semmi különös, kapitány, csak izgulok.
- Van rá okod, egy négyes típusú párhuzamos univerzum vár minket, valószínűleg nem működik az általunk ismert fizika.
- Én inkább attól tartok, hogy a féreglyuk nem stabilizálódik megfelelően. Kár, hogy ez az egész ilyen sietősen történik.
- Ha nem haldokolna a világ, nem kellene sietnünk.
- De akkor is, kapitány, önt nem zavarja, hogy csak egy lehetőség van? Azt se tudjuk meg az átlépésünk előtt normálisan, hogy mivé kell átkonvertálnunk magunkat.
- Miért ne tudnánk meg normálisan? A pánspermia hordozó nanobottal teljesen jól megállapítható az összetétel és néhány alap jellemző.
- De csak az alapok. Mi van ha...
- Mi van ha, mi van ha? És, szerinted van idő, vagy lehetőség kideríteni? Már nincs száz évünk se, addig amíg a sötét energia leszakítja a bolygók légkörét. Már így is nélkülöznünk kell a természetes fényt, még a levegőt is kelljen? Én inkább nem várom meg. Így is kilencszázhét éves vagyok és még ötszáz hátra van, ha nem digitalizáltatom a tudatom. Semmi kedvem adatként végezni, mert nincs mi lélegezni. Vagy neked van?
- Nem, én is így érzek, de még alig hagytam el a 200-at, talán túl fiatal vagyok ehhez. Még a végén elrontok valamit.
- Te vagy a legjobb ismerője a kvantumtörvényeknek a hajón, ne aggódj. Elhiszem nagy felelősség kiszámítani a stabilizáláshoz szükséges neutrínó energia szintjét, de menni fog.
- Remélem.
Az idő teltével a megfelelő helyre ért a hajó.
- Uram, megérkeztünk.
- Rendben. Kölyök, mennyi energia kell?
- Egy egységnyi plank energiára van szükség a szondához és másfélre a hajóhoz.
- Akkor ágyút elindítani és mindenki barátkozzon meg a tudattal, hogy, ha túl is éljük, mi már nem térünk ide vissza a másik oldalról.
- A szonda átért, érkeznek az adatok.
- Kölyök, elemzést!
- Kapitány, úgy látszik a pánspermia útnak indult, de jól ejtettük, a mi fizikánk egyáltalán nem működik itt. Emlékszik a képre, ami tegnap érkezett? Az adatok azt támasztják alá, hogy az a most átküldött szondától érkezett. Emellett nincs űr, valami fehér anyag van helyette nagy mennyirégű oxigénből. A gravitáció hatalmas, a videón látott élőlény teste hidrogénből, gyémántból és karbonszálakból épül fel. Az itteni életformák hidrogén alapúak lehetnek, és valami tengerhez hasonló a közeg, de lélegezni tudunk benne.
- Rendben, ágyúkat másfélszeres teljesítményre állítani. Indulunk.
- Konvertálás?
- Csak azelőtt, hogy átértünk, nehogy ebbe haljunk bele.
- A küldetés sikertelen, konvertálás után a hajó nehézfémei olyan fajsúlyú elemekké váltak, amik feketelyukat téptek a fehérlyuk felszínén, így semlegesítve a hatást, és elzárva a kijáratot. Az emberiség léte a pánspermián múlik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr565699636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marha2 2013.12.20. 11:40:09

nem terveztem a folytatását, de lesznek még ehhez hasonló egyrészesek
süti beállítások módosítása