Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Online F1/2

marha2 2013.06.27. 23:46

Egy MI élete

Follen életre kelése azzal is járt, hogy a szerveren játékosként lett nyilvántartva és a hibás frissítést követően az első szintről kezdhetett el felfejlődni. Egy normál karakterhez képest viszont egyedi paraméterekkel rendelkezett, mert a három kaszt, ami a harcos, íjász és varázsló, egyenként négy fajta fejlődési irányba térhet el. A tizenkét fajta, hat eltérő képességgel rendelkező változatból ő magának összeválogatta a hasznos dolgokat, így egy igazságtalanul erős lénnyé téve magát a többiekhez képest. Viszont a Nakeronban nem az győz, akinek jobban van összeállítva a skill rendszere, ugyanis a játékot olyan konzollal játsszák, amiben az agy testre vonatkozó parancsai a virtuális világban jelennek meg, így inkább erre helyeződik a hangsúly.
Egy alkalommal Follen a messzeség erdejében bolyongott, ahol egy különleges tárgy elkészítéséhez szükséges itemet szerezhet. A története szerint ő egy lovag volt, de életre kelését követően a varázslás vonzotta jobban, emiatt a mágus karakterek számára elérhető különleges fegyverekre van szüksége. Természetesen egy különleges fegyver elkészítéséhez valamilyen különleges tárgyra is szüksége van annak, aki ezt szeretné birtokolni. Ugyan a piacon akár pénzért is meg lehet venni, de ő nem törődött a falvakkal és városokkal, gyorsan akart végezni. A messzeség erdejében erdei rák lábakra vadászott, természetesen magának a szörnynek a legyőzése árán kaphatta ezeket meg. Viszont itt egyetlen ilyen mob található és az a boss, amit nehéz megtalálni. Ugyan van egy környék, ahol gyakran előfordul, de mászkál és emiatt nehéz ráakadni.
Egymagában szállt szembe ezzel a tízes szintű bossal, de ő is tudta, hogy ezeket nem lehet csak úgy legyőzni, általában kettő vagy több játékos szükséges hozzá és még akkor sem könnyű. Ugyan ez még csak egy kisebb szintű dolog, de a fejlettebb karakterek azzal a problémával néznek szembe, hogy a jobb cuccok megszerzése érdekében egy csapathoz kell csatlakozniuk. Ebben a csapatban az erős bossok legyőzéséhez kell egy tank, aki valószívűleg harcos, nagy élettel, ő állja az ütéseket, egy HP-t visszatöltő buffer, aki leginkább mágus és egy nagyot sebző íjjász, viszont még ez sem garantálja a sikert.
Az erdei rákhoz Follennek szüksége volt még egy valakire, aki a harci mágiáját fedezi és néha elviszi a szörnyet, hogy életet tölthessen. A megtalálása egyszerű szerencse volt, mert egy hozzá hasonló merész próbálkozó jelent meg egymagában a rák környezetében. Egy női karakter a mennyei íjász kasztból. Hatos szintje ellenére egyedül készült a feladat elvégzésére, mivel egy ilyen legyőzésével legalább két szintet ugrana feljebb. Ez egy csábító dolog a kezdő vagy merész emberek számára. Follen jelenléte egyáltalán nem hatotta meg őt, annak ellenére, hogy a hír fertőzés szerűen terjedt el a külvilágban.
- Helló, te is a rákot keresed?
- Hurrá!
Ezt követően a lány ki akarta nyomni a párbeszéd ablakot, ahogy azt egy egyszerű gépi karakternél meg is teheti, de Follennél nincs ilyen funkció. Emiatt a lány, akinek a karakterneve Lylly32, meglepetten bámult az elő nem jövő menüpont helyére és folyamatosan próbálta azt előhozni.
- Miért nem működik?
- Azt csak a gépi karaktereknél találod meg.
- Jaj, bocsi. Azt hittem te is az vagy. Hasonlítasz a kezdet városában lévő Follenre.
- Tudom sokan mondják. Amúgy akarsz társulni?
- Miért ne?
Ezt követően Follen felvette a lányt csoportba és együtt mentek a rák ellen. Ugyan hat szint volt kettejük között, de Lilly32 harcmodorán nem lehetett érezni ezt, olyan agresszív sorozással harcolt, hogy a szörny a sok kábítást okozó varázslat és emiatt, nem volt képes egyikük közelébe sem kerülni. Könnyedén, sérülés nélkül képesek voltak véghez vinni a küldetésüket és meg is kapták a jutalmukat ezért. Dolga végeztével viszont a lány szinte azonnal kilépett, még csak egy köszönés sem esett ki a virtuális száján. Otthagyta Follent, akit egyre inkább érdekelt ez a neki furcsa teleportációnak tűnő dolog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr215381351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása