Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Online F1/4

marha2 2013.07.03. 15:17

Egy MI élete

A következő célállomás északon várta a bosszúállót, mert még több különleges tárgyra volt szüksége, amiket Kevin testvéréhez visz majd el egy páncélzat elkészítéséhez. Ugyan Kevik a felszerelés kovács, nem fogja beleépíteni a tárgyat a kész termékbe, de mégis kéri. Ő egy gyűjtögető, ezért minél ritkább anyagot visz valaki, annál erősebb páncélzatokat kínál fel cserébe.
Follennek, hogy a legritkább tárgyat megszerezhesse, az éjszaki hegyekben elterülő Overock bányarendszert kellett végigkutatnia. A varázsféme fájt a foga, amit a helyen tanyázó egyik boss ad a nyolc közül, de ez nem az egyetlen nehezítő tényező. A bányarendszer a szintek alatti kazamata hálózathoz is csatlakozik és ha egy rossz ajtót nyit ki valaki, akkor könnyen a nyakába hullhat egy halom kilencvenes szint környéki szörny is. A játék készítői úgy építették meg a Nakeron szerkezetét, hogy az paradox módon önmagába visszatérjen így ha valaki már a hegy tetején áll és létrán még följebb mászik akkor könnyedén a kezdet városa alatt található kazamatában köthet ki. Tizenkét emelet van egymás fölött, három kazamata, a kezdet városának síkja, ami a legnagyobb, öt játékemelet és három szintnyi léglabirintus. A tetején az útvesztők közepén mindig találni egy várost. A legfelső szint egyben a legalsó is lehet, mert aki már a tetején jár az a legalsó kazamata alját bámulja. Emellett még találhatók az Overock bányákhoz hasonló járatok is, amik összekötik a különböző szinteket. Nem csak az a sajátossága az ilyeneknek, hogy ritka tárgyakat lehet bennük szerezni, hanem, hogy ezek kötik össze a szinteket. Mindenképp át kell haladni rajtuk, ha valaki szeretne magasabb szinteket elérni. A kezdet városának síkján nagyjából harminc szintet lehet elérni, bár a játékosok már húszason elhagyják. 
A hosszú úton elég unalmas volt menni ezért, amikor találkozott valakivel, le is állt vele beszélni, így került kapcsolatba Ekinnel is. Ő egy lovagpáncélt viselő játékos, aki szintén a bányába tartott. Útközben hosszasan beszélgettek és összebarátkoztak. Ekin nagyon jól tudta, hogy Follen ki és mi, de magáról nem árult el semmit, mert ő a valóságban egy hacker, ráadásul nem is kis ember. A valódi kiléte a legkeresettebbek között van, pedig még alig múlt el tizenhét éves. A valóságban a Vírusmágus néven fut és rengeteg illegális tevékenység fűződik hozzá. Egyszer sikeresen megbénította az egész földi hálózat egytizedét is, állítása szerint véletlenül, de ezt senki sem hiszi el neki. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr1005389348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása