Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Tökéletlen vér

marha2 2014.05.18. 16:11

A világ istenei angyalokat küldtek a bukottak földjére, hogy szüntelen bűnbánás, vért és verítéket csaljanak ki azok egyszerű lelkükből. A háborúk korszakát ezért a felemelkedés váltotta fel, mikor meghallották az égiek szavát, mi felsőbbrendűen utasította őket önkéntes nyomorba. Így rovarrá váltak teremtőik szemében, mik életük határán táncolnak jóindulatot remélve, mit az angyalok véleménye határoz meg. Ezen esemény döntötte romba a technológikus emberi civilizációt és térítette józanságra, ismét a vallás útjára.
-          Ezek a középkori gondolatok megőrjítenek.
-          Talán tehetsz ellene valamit?
-          Lázadás.
-          Ha meg akarsz halni… Majd a pokolban végzed ilyen gondolatokkal.
-          Kétezer-háromszázkettő van, nem gondolod, hogy vissza kellene vennünk az irányítást?
-          Mégis mi felett? Bolond vagy?
-          Régen a magunk urai voltunk.
-          Hazugság.
-          Az angyalok hazudnak. Nem léteznek az istenek.
-          Ezért még pokolra jutsz. Úgy hallottam nemsokára lejön közénk egy.
-          Legfeljebb egy álcázott angyal. Egy ilyen rühes szobor, mint a többi.
-          Te biztosan pokolra kerülsz…
Kizárólagos felsőbbrendűséget képviselő, fájdalmas jelenlét szállt alá a tetvek bolygójára, mik hitetlenségükkel kivívták egyik uruk haragját. Emberi fogalomként létrejött „Mikro Plazmavillanás” kíséretében isteni fény érkezett a hitetlen háta mögé, pont olyan távra, melytől nem hamvad el azonnal kárhozott tudata. Eme hatalmasság megérkezte elbillentette a földi egyensúlyt az angyalok javára, miket többé nem érinthetett emberi kéz. Mint bogarak úgy a halandók sem érthetik a természet felsőbbrendű fajait. Hitetlenségük pedig gyarló mivoltukkal egyezően megtorlást kíván, elemésztést, megsemmisítést, hogy eme eszmék ne lephessék be ismételten a szentek által teremtett helyet.
-          Megmondtam, itt is van egyik urunk.
Hitetlen egyetlen lélegzete sem érhet fel még ura létezésének fontosságával sem, hiába született saját faja ostoba zseniének.
-          Ostoba egy faj teremtődött húsom és vérem által, gondoktól nem kímélt pihenésem alatt, hisz már alkotásokkor is hibásak voltatok. Gyarló hitetlen, térdelj, míg térdeid léteznek és fogadd magadba haragom, vagy pusztulj el igám alatt, ahogy azt mindig is kívánta görcs fajtád. Értéktelenséged határtalan, ha nem hajtasz tudásszomjad kielégíthetetlenségének elfojtása felé.
Azzal fojtogató elektromosság hagyta el a szent testet és hatolt hitetlen apró, jelentéktelen fejébe, kimosva azt, minden szentségtelen gond terhétől megszabadítva és feloldozva bűne alól. Ekkor hajtott gyökeret az üres test és hozta létre az új fajt, mely kételyek nélkül szomjazza a tudást, mindennél jobban, hogy a megismerés határtalan gépezetévé fejlődjön a mechanikus világ javára.
A felemelkedést majd alászállást követő idők hozták meg a felsőbb szentek eljövetelének korszakát, melyben a csótány lények gépi létformává alakulva szárnyalták túl biológiai atyjaikat, azok tökéletlenségét, érzelmeit és isteni tudatát hátrahagyva. A termék túlszárnyalta az alkotót…

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr196179321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andras1980 2014.05.18. 19:55:31

Ez is érdekes történet, elsőr megijdzem től. Amúgy én is hitetlen vagyok, talán nem is lehetnék hívő, mert nem kereszteltek meg, de nem is érdekel igazán a vallás és a hit, én jól megvagyok nélkülük. (Persze ha más hisz valamiben, azt elfogadom, de naivitásnak, támaszkeresésnek és felelősség-elhárításnak érzem.) Valahogy úgy vagyok, mint Laplace, amikor Napoleon megkérdezte Laplace-t, hogy bolygókeletkezési elméletében miért nem esik szó Istenről, Laplace így válaszolt: „Felség, nem volt szükségem erre a hipotézisre”. (Persze nem értem el még annyi mindent, mint Laplace, ezért nem hasonlítanám magam hozzá, de az ő válasza nekem is tetszik.) De amúgy erről a történetről eszembe jutott, hogy miért nem hiszek. Pl. olyan ellentmondások miatt, hogy ha a Bibliában benne van, hogy "Ne ölj!", akkor miért is voltak keresztes háborúk és inkvizíció? De most már sejtem, miért voltak. Mert ahogy ebből az írásból is kiderül: az angyalok sem angyalian jók...

marha2 2014.05.22. 14:04:11

A legtöbben hiszünk valamiben, ahogy te is, még ha nem is a vallásban, de magadban talán igen, különben egy reményvesztett, életunt senki lennél, aki már csak az életét vesztheti.
süti beállítások módosítása