Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

Könnyek 11.rész

marha2 2014.05.11. 20:59

A gyanú szerint a To,n (Tounon) család áll az emberi gép kereskedelem mögött, ami már rengeteg problémát idézett elő. Eladósodottakat, elszegényedetteket vagy pályakezdőket használnak ki, mindenféle kedvező ajánlattal, de munkakezdés előtt elrabolják őket. A beígért munkahelyre érve kapnak egy gyors altatást és felébredésükkor gyakran egy helyváltoztatásra képtelen gép testben találják magukat. Mondhatni ez a modernkori rabszolgaság alapja. Az emberek önszántukból mennek, de haza már gyakran soha sem térnek. Az ilyen fajta munkát végzőket elítélik, kirekesztik a társadalomból, mert feladtak mindent, én mégis törődni akarok velük, főleg az áldozatokkal. Vannak olyanok is, akik önszántukból teszik ilyenné magunkat, mert menekülnek a társadalom elől, és hasonló indokok, de tény, hogy a játékipar gigantikus bevételeket produkál így. A gyakran NPC-nek használt rabszolgák egy játékon belül ragadnak, annak elképzelt világával és csak abban élhetnek tovább. A céltalanság és a monotonitás lassan leépíti őket és ténylegesen programozott karakterré válnak, ami nem tud elvonatkoztatni a játéktól, de gondolkodni igen. Még, ha ezt nem is nevezném gondolkodásnak. Teljességgel tönkretesznek embereket, mások pedig velük szórakoznak tudtukon kívül. Ezek az interaktív játékok a bonyolult személyiségű NPC-kkel már egyszerűen lehetetlenné teszik az áldozatok kiszűrését, ezért nem vesznek tudomást erről az emberek. Akkor válik csak rideg valósággá, ha valaki találkozik egy újonnan behozott karakterrel...
Próbára tettem magam még fiatalabb koromban én is az MMORPG-k világában és egy elég hátborzongató dologgal is találkoztam. A realisztikus szörnyek és környezet, nem volt elég durva, de mikor egy árus folyamatosan azt hajtogatta, hogy nem tudja hogyan került ide, segítsek rajta, mentsem meg, akkor megrémültem. Még nem tudtam mi a helyzet, de rá kellett jönnöm idővel, hogy az akkor látott árus egy emberi gép volt. 
Ráadásul egyre terjed, mert a fejlesztők korlátokba ütköznek. Törvény tiltja ugyanis az emberi szintű gondolkodásra és tanulásra képes programok létrehozatalát, még véletlenül se tudjon megismétlődni az az eset. Ezért még akár érthető is az ilyenek létezése, de az akarata ellenére gépesített embereket meg kell szabadítani, nem lehet rabszolgaság...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr996141888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andras1980 2014.05.12. 19:47:40

Az új uralkodó rendbe teszi a birodalmat? Mostanában elég sokat írsz leszámolásról, rendcsinálásról, problémamegoldásról. A másik történeted is erről szól, amikor a félárny próbálja elérni, hogy ne legyenek félárnyak.

marha2 2014.05.14. 11:11:08

Ez azért van, mert a való életben is rendet csinálok most éppen, vagy mondhatnám úgy is, hogy gyorsított tempóban növök fel :D A kezemből kicsúszott dolgokat megpróbálom visszaszerezni, valószínűleg ez látszik a mūveimen.
süti beállítások módosítása