Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yuu Solk

Bejegyzések

Indavideó

46 kitaszított 19.rész (helyzet)

marha2 2014.04.17. 00:19

Egyik nap különösen fontos vendég érkezett, pedig elsőre nem tűnt annak. A szokásos kis megvendégelés és mulatozás után általában elmennek, de ő kitüntetett figyelmet kapott a Lohra-tól és nem ment sehova. Az esti beszélgetésüket teljes mértékben hallottam. Nem gondoltam volna, hogy ez a terv...
- fenit grenu kuitu, Dan? (Hogy tetszik nálunk, Dan?)
Rám mutogatott a férfi, de Eji csak legyintett.
- itekalinrél hanerutgóaja? (Szóval hallhatja?)
- u lo diniriem. (Ő a tolmácsom.)
- ggyem, áno tull-tull, nur hiku. rélentet itre háteivo ocun atono gék. (Értem, hát szép-szép, csak kevés. Ennyivel nem rohanod le egyiket se.)
- ratY léze vilyencéem. (Van még időm.)
- Xerxseso órzülleziwoj kk dírí, tonqajaev nur loke níituo cedűo. ( Xerxsest elnézve nem sok, a rabszolgáid csak úgy vonzzák az ottaniakat.)
- itre loratY táva. (Nem lesz gond.)
- loke, véni allenote? itre ixégy totonim, netu loggy tull kazevuru. Kefrio enke kézelonre... (Úgy, mint múltkor? Nem értem ide időben, de azért szép teljesítmény. Kefrit így túlélni...)
- lotok, ennemiv ázunevo? (Akkor, egyesítjük erőinket?)
- en ossztrawolk szakuruna bonem. (A birodalom ellensége a barátom.)
Vagyis legalább az egyik birodalmat le akarják rohanni, őrültség... öngyilkosság. Mi van ezekkel? Xerxses egy hatalmas hadigép a Schoo Birodalomnak meg ott van az a tíz mágus. Mik vagyunk mi nekik? Már az az egy is könnyen el tudott volna intézni minket, csak a szerencsén múlott a túlélésünk, ráadásul itt vannak a lázadók, az a negyven ember. Kétlem, hogy ronunokkal meg kezdő mágusokkal bármit tehetnénk... Sőt, inkább az a kérdés meddig húzzuk még, Xerxses jön, az pedig nem lesz szép látvány, ha elkezdenek kiéheztetni minket, de azt is el tudom képzelni, hogy elárasztanak vízzel... A másik fél pedig biztosan vissza akar majd vágni, hiszen ez az ő területük, a háború közepén vagyunk. Ez csak most jutott eszembe... Itt élek közel békében, miközben körülöttünk emberek halnak meg... El kell mennem innét minél előbb, azt hiszem segítek az ellenállóknak. Hiába láncoltak ide, másokat még kijuttathatok, ha magamat nem is. Ezért ezt a beszélgetést be kell vésnem az eszembe és elmondani az ellenállóknak, ezzel biztosan segítek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://0yuu.blog.hu/api/trackback/id/tr296042535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása